Blended learning

Ben je werkzaam in het Sociaal Domein en wil je jouw kennis en competenties op het gebied van samenwerken en regisseren versterken? Onze geaccrediteerde blended learning opleiding biedt de oplossing. Het is gericht op de bevordering van de kwaliteit van jouw dienstverlening, waardoor je in staat bent om effectieve hulp te bieden aan gezinnen met complexe (zorg)vragen. Daarnaast zal je een diepgaande kennis en ervaring opdoen met betrekking tot de succesfactoren voor samenwerken en regisseren.

Blended learning

Registerplein- en SKJ punten

Na afronding ontvang je 44 Registerpunten bij Registerplein of 43 SKJ-punten bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd. De cursus is toegankelijk via onze elektronische samenwerkingsacademie, waar je op elk apparaat en vanaf elke locatie kunt deelnemen.

Registerplein- en SKJ punten

Elektronische samenwerkingsacademie

U kunt als professionals zelfstandig of in combinatie met intervisie in de elektronische samenwerkingsacademie op iedere locatie vanaf ieder device deelnemen aan de cursus samenwerken en regisseren. Voor meer informatie over het programma en klachten procedure zie deze documenten Programma cursus samenwerken en regisseren en Klachtenprocedure ELSA.

Bent u geïnteresseerd in onze opleidingen neem dan een kijkje in onze webshop.