Via de elektronische samenwerkingsacademie (ELSA) kunt u zichzelf als professional bekwamen in het samenwerken en regisseren gericht op complexe maatschappelijke thema’s. De geaccrediteerde cursus biedt aan de hand van methodische inrichtingshandvatten tevens interessante aanknopingspunten voor reflectie.Wij zijn gelieerd aan

Bent u als professional actief in het Sociaal Domein? Dan weet u als geen ander dat samenwerken en regisseren succesfactoren zijn om kwetsbare burgers optimaal te ondersteunen.

Neem deel aan de cursus ‘Samenwerken en Regisseren’ en zorg dat u de benodigde kennis verkrijgt om uw rol in het Sociaal Domein (nog) beter te spelen, ook bij de meest complexe casuïstiek die u in uw praktijk tegenkomt.Als u geregistreerd bent bij een beroepsgroep op Registerplein dan ontvangt u na het succesvol doorlopen van de opleiding 44 Registerpunten. Bent u geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd? Dan ontvangt u 43 punten wanneer u de opleiding heeft behaald.U kunt als professionals zelfstandig of in combinatie met intervisie in de elektronische samenwerkingsacademie op iedere locatie vanaf ieder device deelnemen aan de cursus samenwerken en regisseren. Voor meer informatie over het programma en klachten procedure zie deze documenten Programma cursus samenwerken en regisseren en Klachtenprocedure ELSA.

Bent u geïnteresseerd in onze opleidingen neem dan een kijkje in onze webshop. Heeft u nog vragen dan sta ik u graag te woord.

ELSA Webshop!
Meer weten? Neem contact met me op.

Dieuwertje Visser (Projectleider & Opleidingscoördinator)

06-30144638
d.visser@optimalesamenwerking.nl