Wij streven naar een samenleving waarin samenwerken en digitaliseren hand in hand gaan om op die manier een zichtbare bijdrage te leveren. Dit realiseren wij met behulp van het INKIS platform waarbij uw medewerkers en cliënten centraal staan in het ontwerp.

Wij willen daarmee een impactvolle en duurzame bijdrage leveren aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Dat doen wij door het beste te halen uit de samenwerking met onze partners door het samen brengen van mensen, processen en technieken. INKIS is daarbij de verbindende schakel en voor (potentiële) opdrachtgevers een logische keuze.

De kracht van digitalisering en samenwerken in een app. Gemakkelijk en efficiënt.

-Milou Officier (Regisseur Kind en Jeugd - de Trans)

Doet wat het belooft: makkelijk in het gebruik voor ouders en begeleiders, goed toepasbaar, tijdbesparend en doelgericht rapporteren.

-Annelies Hulsman (Hoofd KinderDagCentrum - de Vuurtoren)

INKIS. Uw casusmanagement software.


We zijn betrokken, vertalen uw wensen met u naar concrete oplossingen en adviseren u over de nieuwste ICT-ontwikkelingen. U krijgt hulp bij het toepassen van data science en evidence-based werkwijzen. Zie INKIS als onderdeel van jullie eigen IT afdeling. Wij voorzien in de hosting, inrichting en beveiliging van uw casusmanagement software. En natuurlijk in de koppeling met andere systemen.

Multidisciplinair werken aan casuïstiek met een integrale informatievoorziening. Waar en wanneer u wilt aan de slag op uw telefoon, tablet en laptop. Betere besluiten nemen op basis van betrouwbare data, toepassing van data science.
Dát is slim. Dát is eenvoudig. Dát is digitaal.

Functionele apps


U bepaalt wat relevant is

Elk bedrijf kent medewerkers met verschillende functies, rollen en taken. INKIS toont alleen wat voor uw medewerkers relevant is. En daar worden medewerkers blij van.

Innovatief en dynamisch


Flexibiliteit ‘by design’

U wilt kunnen inspelen op interne behoeften en externe ontwikkelingen van uw organisatie. Wij snappen dat. Bij het ontwerpen van INKIS hebben we rekening gehouden met de flexibiliteit die nodig is om aan te sluiten op uw werkpraktijk.

Multi-device


Voor uw gemak

Voor een snelle mobiele registratie tussendoor. Of voor een zorgvuldige analyse achter de computer. Uw gemak is ons uitgangspunt.

Software as a Service


Altijd en overal

We bieden het INKIS platform aan als een complete SAAS totaaloplossing. Daarnaast ondersteunen we u vanuit ons Servicecenter.

ISO & NEN gecertificeerd


Privacy en security zijn elementen die met de dag steeds belangrijker worden in de digitale wereld. Doordat het INKIS-platform ISO 27001 & NEN 7510-1 gecertificeerd is, garanderen wij een online omgeving waarbij vertrouwelijk en veilig met uw data wordt omgegaan.

Meer weten? Neem contact met me op.

Dimitri Cremers (Business Unit Manager)

06-13317749
d.cremers@optimalesamenwerking.nl

Referenties


Ministerie van Veiligheid en Justitie
Expertisecentrum Familiezorg
KNVB
Tilburg University
WIJ Groningen
Ministry of Agriculture Ethiopia
Xtra
Vrije Universiteit Amsterdam
PBLQ
Gemeente Dordrecht
Tintengroep
Gemeente Molenwaard
Gemeente Groningen
De Trans
De Zijlen
Gemeente Delft
Raphaëlstiching
Alliade

Onze laatste nieuws & blogs


Heliview-Talks interview John
John Goedee (dinsdag 9 februari 2021)
Academic Director JADS
John Goedee (donderdag 6 februari 2020)
Start Data Science Overheid programma
John Goedee (dinsdag 7 januari 2020)