Wij leren uw organisatie écht kennen. Samen onderzoeken en optimaliseren wij uw primair proces. Zo realiseren we een efficiënte werkwijze, gelukkige medewerkers en de beste kwaliteit voor uw klant.

De kracht van digitalisering en samenwerken in een app. Gemakkelijk en efficiënt.

-Milou Officier (Regisseur Kind en Jeugd - de Trans)

Doet wat het belooft: makkelijk in het gebruik voor ouders en begeleiders, goed toepasbaar, tijdbesparend en doelgericht rapporteren.

-Annelies Hulsman (Hoofd KinderDagCentrum - de Vuurtoren)

INKIS. Uw casusmanagement software.


We zijn betrokken, vertalen uw wensen met u naar concrete oplossingen en adviseren u over de nieuwste ICT-ontwikkelingen. U krijgt hulp bij het toepassen van data science en evidence-based werkwijzen. Zie INKIS als onderdeel van jullie eigen IT afdeling. Wij voorzien in de hosting, inrichting en beveiliging van uw casusmanagement software. En natuurlijk in de koppeling met andere systemen.

Multidisciplinair werken aan casuïstiek met een integrale informatievoorziening. Waar en wanneer u wilt aan de slag op uw telefoon, tablet en laptop. Betere besluiten nemen op basis van betrouwbare data, toepassing van data science.
Dát is slim. Dát is eenvoudig. Dát is digitaal.

Functionele apps


U bepaalt wat relevant is

Elk bedrijf kent medewerkers met verschillende functies, rollen en taken. INKIS toont alleen wat voor uw medewerkers relevant is. En daar worden medewerkers blij van.

Innovatief en dynamisch


Flexibiliteit ‘by design’

U wilt kunnen inspelen op interne behoeften en externe ontwikkelingen van uw organisatie. Wij snappen dat. Bij het ontwerpen van INKIS hebben we rekening gehouden met de flexibiliteit die nodig is om aan te sluiten op uw werkpraktijk.

Multi-device


Voor uw gemak

Voor een snelle mobiele registratie tussendoor. Of voor een zorgvuldige analyse achter de computer. Uw gemak is ons uitgangspunt.

Software as a Service


Altijd en overal

We bieden het INKIS platform aan als een complete SAAS totaaloplossing. Daarnaast ondersteunen we u vanuit ons Servicecenter.

Onze klanten
Onze laatste nieuws & blogs


Academic Director JADS
John Goedee (donderdag 6 februari 2020)
Start Data Science Overheid programma
John Goedee (dinsdag 7 januari 2020)
Wat automatiseren voor mij betekent
Don de Haan (zondag 18 augustus 2019)