Het INKIS platform zorgt dat de vraag van jouw klanten centraal staat. Jouw primair proces wordt in zijn geheel of op onderdelen ondersteund. Daarmee wordt zorgeloos en digitaal samenwerken een feit.


Je wordt tijdens het gehele primair proces ondersteund, van melding tot en met afsluiting en zowel binnen jouw organisatie als in de samenwerking met ketenpartners. Een belangrijk kenmerk van de applicatie is dat deze zowel op laptop, tablet als telefoon te gebruiken is. Hierdoor worden jouw klanten en professionals in staat gesteld om op ieder moment en iedere plek datgene te doen wat nodig is.

Apps


Het INKIS platform bestaat uit een diversiteit van multifunctionele apps. Stel zelf naar eigen behoefte jouw platform samen. Denk hierbij aan:

  • Casusmanagement
  • Doelen registratie
  • BI rapportages
  • Signalering
  • Beveiligd chatten en berichtverkeer
  • Integraal plan
  • Kennisborging
  • en nog veel meer...

Toekomstbestendig


Het INKIS platform is schaalbaar en kan dynamisch meebewegen met de groei van jouw organisatie. Om optimaal en datagedreven te werken zijn koppelingen met jouw huidige applicatielandschap mogelijk.

Multifunctioneel


Multifunctionele apps ondersteunen optimaal bij de werkzaamheden van jouw klanten en professionals. Het app concept zorgt ervoor dat zij kunnen werken vanaf laptop, tablet en telefoon.

Datagedreven


Door te werken vanuit één centraal en dynamisch datamodel kun je als organisatie optimaal en datagedreven samenwerken. Flexibele BI rapportages geven een realtime inzicht. Hierdoor kun je direct sturen op de voor jouw belangrijke KPI's.

Samenwerken


Het INKIS platform ondersteunt samenwerken vanuit verschillende disciplines. Zo kan kennis en expertise binnen jouw organisatie optimaal worden afgestemd op de vraag van jouw klanten. Daarnaast kan multidisciplinaire samenwerking met ketenpartners worden ondersteund. Door te werken met gebruikersprofielen en het RASCI concept heeft iedereen direct en snel toegang tot de voor hen noodzakelijke informatie.

SAAS


INKIS is een "cloud based" oplossing gehost binnen het Microsoft Azure platform. Dat biedt jou een optimale en veilige dienstverlening. Op basis van een licentiestructuur wordt de flexibiliteit geboden die jouw organisatie nodig heeft. Ons Service Center staat voor je klaar voor vragen, advies en ondersteuning.

Beheersbaar


Het uitgangspunt van het platform zorgt dat deze in hoge mate te configureren is. Gezamenlijk met jouw supergebruikers en beheerders werken we naar een optimale oplossing.

ISO & NEN gecertificeerd


Optimale Samenwerking stelt hoge eisen aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van haar dienstverlening. Hierbij speelt kwaliteitsmanagement een essentiële rol. Door het behalen van het ISO 9001 certificaat is dit objectief beoordeeld.

Daarnaast zijn privacy en security elementen die met de dag steeds belangrijker worden in de digitale wereld. Doordat INKIS B.V. ISO 27001 & NEN 7510-1 gecertificeerd is, garanderen wij een online omgeving waarbij vertrouwelijk en veilig met uw data wordt omgegaan.

Meer weten? Neem contact met me op.

Dimitri Cremers (Business Unit Manager)

06-13317749
d.cremers@optimalesamenwerking.nl