Uw bestaansrecht wordt ontleend aan de impact die u realiseert met uw dienstverlening. Maar wat is de impact die u wilt realiseren eigenlijk? En hoe maakt u dit inzichtelijk? Wij onderzoeken met u voor welke klanten en op welke wijze u impact realiseert én uw medewerkers leren te reflecteren op deze impact.


Wat levert het u op?
  • Rapportage van de impact van de dienstverlening van uw organisatie ter onderbouwing van uw toegevoegde waarde aan stakeholders.
  • Workshops ‘datamining’ waarbij medewerkers op basis van de antwoorden van uw klanten reflecteren op de impact van hun werk en zo data gedreven leren impact te realiseren.

Inzichtelijk en interessant. Concreet inzicht in het resultaat van ons werk.

-Sociaal Werker, WIJ Groningen

Datagedreven werken


Van data naar impact

Om impact te realiseren met uw dienstverlening is het van belang om uw informatievoorziening op orde te hebben. Het totaal aan datavastlegging, datamining en besluitvorming op basis van data heet datagedreven werken. Met elkaar genereren we kennis en inzicht over de wijze waarop impact voor uw doelgroep optimaal kan worden gerealiseerd.

Methodische en duurzame aanpak


Doen wat werkt

Samen met klanten behalen wij duurzame resultaten. Hiervoor hanteren wij altijd een methodische aanpak die we met u vormgeven en waarbij we vertrekken vanuit het gewenste resultaat.

Impact metingen


Tellen en vertellen

U bent op zoek naar een onderbouwing van de impact van uw dienstverlening. Wij komen met u tot een onderzoeksaanpak en ontzorgen u van A-Z. Zo helpen we u uw impact te tellen zodat u nog beter over uw impact kunt vértellen.

Meer weten? Neem contact met me op.

Dimitri Cremers (Business Unit Manager)

06-13317749
d.cremers@optimalesamenwerking.nl