Hi! Mijn naam is Don de Haan. Als adviseur in de zorg en in het sociaal domein valt het me op dat het begrip regie vaak op verschillende manieren wordt uitgelegd en geïnterpreteerd. Want regie kent vele gedaanten (zoals proces,- casus en zelfregie) en heeft betrekking op het organiseren van de zorg, samenwerking en innovatie. Met mijn gesprekspartners duid ik de ontwikkelingen die de noodzaak voor regie relevant maken. Ook ben ik benieuwd naar hoe zij elk op een belangrijk thema manoeuvreren en toegevoegde waarde creëren in een web van belangen en activiteiten.


Only love can make a memory


Een gesprek over verantwoordelijkheid nemen, de belangrijkste uitdaging in het sociaal domein en over de liefdeslessen van Barbra Streisand. Gesprekspartner John Goedee is hoogleraar complexe samenwerkingsprocessen aan de Universiteit van Tilburg en schrijver van het boek β€˜Samenwerken en Regisseren’. In een open gesprek wordt duidelijk dat regisseren een liefdevol proces is en dat een goede regisseur ego noch smaak in de weg laat zitten bij het organiseren van toegevoegde waarde.


maandag 27 juli 2020


π—šπ—˜π—­π—’π—–π—›π—§: π—₯π—²π—΄π—Άπ˜€π˜€π—²π˜‚π—Ώπ˜€!
Ken Γ³f ben jij iemand in de zorg of in het sociaal domein die een regierol vervult of hier een eigen visie op nahoudt? Zou jij graag toelichten wat regie voor jou betekent en hoe je hier invulling aan geeft? Ik kom graag met je in contact.

Meer weten? Neem contact met me op.

Don de Haan (Projectleider)

06-53614213
d.dehaan@optimalesamenwerking.nl