Als ICT Consultant sta ik middenin het bedrijf waar ik de schakel ben tussen de klantvraag en de ontwikkeling van de ICT-toepassingen. De dynamiek die in de samenwerking tussen de verschillende afdelingen ontstaat voedt mijn creativiteit. Toepassingen (door)ontwikkelen en positieve reacties van klanten motiveren mij in het werk dat ik doe. In mijn vrije tijd ben ik vaak creatief bezig met fotografie, film en het ontwikkelen van digitale animaties.

Jessica Entken - Nieuws & BlogsVan prototype tot product

7-4-2017 - Jessica Entken

Techniek is constant in beweging. Wat drie jaar geleden mooi en handig leek kan vandaag de dag gedateerd en onlogisch zijn. Onze softwareproducten zijn daarom nooit ‘af’, en er is altijd ruimte voor vernieuwing. Als ICT-bedrijf zijn we constant bezig met het doorontwikkelen van onze producten. Maar hoe zorgt Optimale Samenwerking voor het realiseren van deze constante doorontwikkeling?

Toon meer informatie

Een Elektronische Leeromgeving is meer dan een databank

24-11-2015 - Jessica Entken

Een goed doordachte Elektronische Leeromgeving (ELO) kan het verschil maken, wanneer leerdoelen moeten worden behaald. Ook bij het begeleiden van de cursisten en het monitoren van hun voortgang is een ELO waardevol. Een voorbeeld uit te praktijk laat zien dat het goed mis kan gaan wanneer de online infrastructuur bij scholen niet voldoet aan de eisen van de docenten.

Toon meer informatie